Solcellelamper biltema

Solcellelamper – forlæng udendørs hygge – Biltema.dk

Vidste du, at Biltema er leveringsdygtige i solcellelamper, der er udført i flotte designs? Vores udvalg byder på solcellelamper til enhver smag.

Solcellelamper – Miljøvenlig, dekorativ og fleksibel. Find solcellelamper til haven og gården her. Flotte designs til en rimelig pris.

Solcellelampe med bevægelsessensor – Biltema.dk

Perfekt udendørs belysning, hvor der ikke er elektricitet til rådighed, f.eks. i sommerhus eller opbevaringsrum. Væglampe med lysstærk LED, 100 lm.

Energieffektiv solcelle lampe, idet den er udstyret med bevægelsessensor. En kraftig lampe, der fungerer godt på for eksempel indkørsel, mole, gange med mere. Nem at installere med en skrue eller dobbeltklæbende tape.

Automatisk solcelledrevet natlampe – Biltema.dk

Start · Byggeri · Belysning · Udendørs belysning · Solcellelamper; Udendørsbelysning. active image. 269,-. Ekskl. moms: 21520 …

Solcelledrevet natlampe der kan indstilles til tre forskellige lysfunktioner: 20, 50 eller 100 %. Der skiftes funktion ved at trykke på tænd-knappen. Lades med solpanelet opad. Ladeindikatoren lyser rødt, når batteriet lades, og den slukker, når batteriet er fuldt opladet.

Solcellelampe, opadvendt – Biltema.dk

Robust solcellelampe der lyser automatisk, når mørket falder på. Til terrassen, haven, indkørslen m.m. Batteri: 2 x Ni-MH AA 900 mAh, 1,2 V. Af stål 201/202.

Solcellelampe, 77 x 12 cm – Biltema.dk

Polykrystallinsk solcellelampe på spyd til gange og indkørsler. 36 små LED-pærer med flammeeffekt.

Solcellelampe, hængende – Biltema.dk

Rund lampe med amorft solpanel til hængende montering. Af glas og rustfrit stål. 1 LED-lampe med varmt lys.

Solcellelampe, vægmonteret – Biltema.dk

Robust solcellelampe der lyser automatisk, når mørket falder på. Til terrassen, haven, indkørslen m.m. Af stål 201/202.

Solcellelampe, Bevægelsesføler, 100 lm – Biltema.dk

Perfekt udendørs belysning, hvor der ikke er elektricitet til rådighed, f.eks. i sommerhus eller opbevaringsrum. Væglampe med lysstærk LED, 100 lm. Tænder automatisk, når bevægelsesføleren aktiveres inden for en radius af fem meter og lyser i 15 sekunder.

Udendørsbelysning – Biltema.dk

Vægarmatur, opadvendt – Biltema.dk

Udendørs lampe af børstet stål og klart glas. Lyskilde medfølger ikke.

Keywords: solcellelamper biltema