Slagnøgle biltema

Møtrikspændere og slagnøgler på el til lave priser – Biltema.dk

Her på siden finder du vores udvalg af eldrevne slagnøgler/møtrikspændere. Sæt kablet i og få klaret hjulskiftet med en af vores møtrikspændere.

Køb el-slagnøgler og møtrikspændere til faste lave priser. Stort sortiment til hjulskiftet. Se vores udvalg af el-slagnøgler her.

Møtrikspændere og slagnøgler – gode priser – Biltema.dk

Møtrikspændere og slagnøgler gør det nemt, at spænde alle former for møtrikker. De er trykluftdrevne og har en kraftig motor. Se hele udvalget hos Biltema.

Møtrikspændere og slagnøgler gør det nemt, at spænde alle former for møtrikker. De er trykluftdrevne og har en kraftig motor. Se hele udvalget hos Biltema

Møtrikspænder 1/2″ – Biltema.dk

Trinløs hjulmøtrikspænder med LED-lampe og gummibeklædt håndtag. Nem omstilling af rotationsretning (højre/venstre). Drivtap: ½”. OBS! Batteri og lader sælges …

Møtrikspænder 1/2″

Møtrikspændersæt 1/2″ – Biltema.dk

Slagnøgle, Biltema, Hjulmøtrikspænder fra biltema fejler ingenting brugt få gange sender ikke kom og hente den her.

Møtrikspændersæt 1/2″

Hjulmøtrikspænder – Biltema.dk

Let og meget kraftig møtrikspænder. Til montering/afmontering af hjulbolte/møtrikker. Gummibeklædt håndtag giver den bedste komfort. Nem omstilling af rotationsretning (højre/venstre) med kontakten. 4 krafttoppe medfølger (17, 19, 21 og 22 mm). Leveres i plastkuffert.

Hjulmøtrikspænder IW 800 W 450 NM – Biltema.dk

Kraftig slagnøgle til montering og demontering af hjulbolte og -møtrikker. Leveres med 4 stk. krafttoppe (17, 19, 21, 22 mm) i praktisk opbevaringsæske.

MultiX 18V-serien – Se værktøj og maskiner her – Biltema.dk

Biltemas blå serie. MultiX 18V er en populær værktøjsserie.Ét batteri til alle værktøjerne. Se hele udvalget af maskiner og værktøjer>>

Hjulmøtrikspænder IW 18V – Biltema.dk

Trinløs hjulmøtrikspænder med LED-lampe og gummibeklædt håndtag. Nem omstilling af rotationsretning (højre/venstre). Drivtap: ½”.   OBS! Batteri og lader sælges separat. Indgår i Multi X18V-serien med fælles 18V batteri (Li-ion).

Slagnøgle, Biltema – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt

Slagnøgle, Biltema, Hjulmøtrikspænder fra biltema fejler ingenting brugt få gange sender ikke kom og hente den her

Keywords: slagnøgle biltema