Mit splittede jeg tv2

Mit spaltede jeg – dansk dokumentar – TV 2

Mit spaltede jeg. Vi følger Autumn, Elsa og Elenes hverdag med den psykiske lidelse DID. Dokumentar i to afsnit. … Prøv TV 2 Play i 14 dage gratis.

Mød tre kvinder, hvis personligheder er spaltet i flere dele. De ved aldrig, hvilken personlighed der overtager kroppen – er det et barn på fem år eller en ung gut på 18?

Mit spaltede jeg – TV 2 PLAY

31. jan. 2022 — Vi følger Autumn, Elsa og Elenes hverdag med den psykiske lidelse DID. Deres personligheder er spaltet i flere dele, og de ved ikke, …

Vi følger Autumn, Elsa og Elenes hverdag med den psykiske lidelse DID. Deres personligheder er spaltet i flere dele, og de ved ikke, hvornår en…

Hun er ramt af sjælden lidelse og kan skifte … – TV 2 Nyheder

Hun er ramt af sjælden lidelse og kan skifte identitet på få sekunder – TV 2

30. jan. 2022 — Autumns personlighed er nemlig splittet i flere identiteter. En lidelse, der er anerkendt internationalt, men kun ganske få kender til …

Autumn er ikke som de fleste andre. Hendes personlighed er spaltet i flere dele, og hun ved ikke, hvornår hvem overtager kroppen.

Bliver kaldt en Hollywood diagnose – er den for fantastisk til at …

Bliver kaldt en Hollywood diagnose – er den for fantastisk til at være rigtig? – TV 2

31. jan. 2022 — I ‘Mit Spaltede Jeg’ følger TV 2 Elene Nielsen og to andre kvinder med DID for at få et indblik i livet med flere identiteter.

Elene Nielsen har først for nylig fortalt flere af sine nærmeste om sin diagnose af frygt for at blive set på som sindssyg og farlig.

Mit nye liv – TV 2 PLAY

Mit nye liv. Dokumentar • 1 sæson. Prøv 14 dage gratis*. *Gælder kun Basis. Mød tre unge mennesker, der alle har skabt positive forandringer i deres liv.

Mød tre unge mennesker, der alle har skabt positive forandringer i deres liv.

TV 2 PLAY – serier, nyheder og underholdning

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag.

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag. Prøv Basispakken 14 dage til 0 kr.

TV-Guide: Se her hvad TV 2’s kanaler sender i dag og de …

TV-Guide: Se her hvad TV 2’s kanaler sender i dag og de næste uger.

Få det fulde overblik over, hvad der kommer på TV 2, TV 2 ZULU, TV 2 NEWS, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI.

Når arven splitter os – hvad er vigtigst, penge eller familie? – TV 2

Betændt arvesag har splittet stor familie – alt ramlede, … mor solgte lejlighed på dødslejet til sin ene søn: Nu er der nyt i arvesagen fra TV 2-program.

Hvorfor ender nogle familier i en bitter arvestrid, når en af deres nærmeste dør? Handler det om penge eller følelser, og er der en chance for forsoning? Se med på TV 2 PLAY.

Levering af trailers – TV 2 Producent

lev. Til marketingansv. Når trailers er godkendt uploades de gradede og lydmiksede trailers til vores FTP-site som IT-versioner med splittede lydspor.

Keywords: mit splittede jeg tv2, autumn tv2, did tv2, tv2 did