Ligatur krydsord

LIGATUR – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 6 løsningsforslag for ordet LIGATUR som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til LIGATUR.

LIGATUR – Krydsord

Svar ✓ for LIGATUR i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste æ med 1 bogstaver …

Svar ✅ for LIGATUR i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

LIGATUR – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

Løsningen på dette puslespil er 1 bogstaver og starter med bogstavet Æ. KRYDSORD BOG. Her er det rigtige svar på ligatur krydsord, hvis du har brug for …

Alle synonymer og løsninger til ligatur – Krydsordsløsninger

ligatur – typografisk – Den Store Danske – lex.dk

ligatur – typografisk | lex.dk – Den Store Danske

En ligatur er en sammenskrivning af to bogstaver, først benyttet i latinske og nationalsprogede håndskrifter, siden hen også i trykskrift.

En ligatur er en sammenskrivning af to bogstaver, først benyttet i latinske og nationalsprogede håndskrifter, siden hen også i trykskrift. I Danmark begrænsedes brugen af ligaturer allerede fra ca. år 1100 til & (sammenskrivning af e og t, latin et ‘og’) samt vokalerne a-e æ og muligvis o-e ø. Med bogtrykket kom andre i brug, og i flere af nutidens digitale trykskrifter findes fi og fl som sammenskrevne bogstavpar (fi og fl), tilgængelige via særlige tastkombinationer på computerens tastatur.

ligatur — Den Danske Ordbog – Ordnet

1. TYPOGRAFI skrifttegn bestående af to eller tre bogstaver som man har smeltet sammen til ét for at spare plads fx består tegnet & oprindelig af …

Hvad er oversættelsen af “ligature marks” i dansk? – Bab.la

Oversættelse for ‘ligature marks’ i den gratis engelsk-dansk ordbog og mange andre danske oversættelser.

Løsningsord i “Musikudtryk” – OrdAnne

Søg efter ord i vores krydsord ordbogen til opslag af løsninger. … Ligatur. Lugubre. Mediant. Melisme. Morando. Morbido. Mordent. Morendo. Moritat.

Nordiske Studier i Leksikografi – Tidsskrift.dk

orðfræði.indb

19. feb. 2009 — ligatur. Ulik normaliseringspraksis kan også gjenspeile … Lad os antage at man er gået i stå i sin krydsord ved et ord på seks bogstaver.

Alfabet – Wikipedia, den frie encyklopædi

Kryds- og tværsløsere ved også, at man i krydsord ofte bruger I for både I og J. … hvilket også er oprindelsen, en ligatur af gotisk »langt s« og z.

Keywords: ligatur krydsord, ligatur synonym