Kviktest nørre snede åbningstider

Kviktest i Nørre Snede -… – Ikast-Brande Kommune

Det er Region Midt, der står for teststederne i kommunen. Du kan finde oplysninger om teststeder og åbningstider på regionens hjemmeside:.

Coronavirus – Ikast-Brande Kommune

Coronavirus | Ikast-Brande Kommune

Se adresser og åbningstider på corona.rm.dk. Kortet gælder kun i uge 11. 2021. PCR-test (hals) … Nørre Snede. Karup. Bjerringbro. Rask Mølle. Brædstrup.

Få seneste nyt om udviklingen af coronavirus, og hvordan situationen påvirker Ikast-Brande Kommune.

Covid-19 teststeder i Region Midtjylland

RM_kort_Covid-19-teststeder

Find adresser og åbningstider til teststeder for Coronavirus i Region Midtjylland. Find teststeder til både PCR-test og hurtigtest.

Coronavirus: Teststeder og åbningstider – Region Midtjylland

marts i Nørre Snede Hallen, der ligger på Skolegade 16B i Nørre Snede. Dette testcenter vil være åben på hverdage fra klokken 14 til 19 og i weekender fra kl.

Find adresser og åbningstider til teststeder for Coronavirus i Region Midtjylland. Find teststeder til både PCR-test og hurtigtest.

Kviktest-center i Nørre Snede Hallen | hsfo.dk

25. feb. 2021 — Nr. Snede: Test-indsatsen mod corona øges, og derfor åbner et kviktest-center – uden tidsbestilling – fra 1. marts i Nørre Snede Hallen, …

Nr. Snede: Test-indsatsen mod corona øges, og derfor åbner et kviktest-center – uden tidsbestilling – fra 1. marts i Nørre Snede Hallen, der ligger på Skolegade 16B i Nørre Snede.

Kviktest-center i Nørre Snede Hallen – Ugeavisen.dk

Kviktest-center i Nørre Snede Hallen | ugeavisen.dk

7. jul. 2021 — På kortet kan du se, hvor du kan få en PCR-test eller en hurtigtest. Ved spørgsmål om åbningstider og adresser på testcentrene skal du …

Nr. Snede: Test-indsatsen mod corona øges, og derfor åbner et kviktest-center – uden tidsbestilling – fra 1. marts i Nørre Snede Hallen, der ligger på Skolegade 16B i Nørre Snede.

Her kan du blive testet for covid-19 – Sundhedsstyrelsen

Falck tilbyder både covid-kviktest og PCR-test mod betaling i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Og du får hurtigt svar på prøven.

På kortet kan du se, hvor du kan få en PCR-test eller en hurtigtest. Ved spørgsmål om åbningstider og adresser på testcentrene skal du kontakte den relevante region.

Bliv testet for Covid-19 mod betaling – Falck

Bliv testet for Covid-19 mod betaling

På kortet nedenfor finder du et overblik over alle PCR-teststeder i Danmark. Se kort over teststeder og åbningstider. 30 testcentre i Danmark. Se alle centre

Falck tilbyder både covid-kviktest og PCR-test mod betaling i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Og du får hurtigt svar på prøven. Læs mere her.

Overblik over teststeder og åbningstider – Danske Regioner

Danske Regioner – Overblik over teststeder og åbningstider

10. nov. 2021 — Fra på fredag bliver det muligt at få foretaget en kviktest for coronavirus centralt i Ikast, når Falck åbner et center på Strøget 28.

På kortet nedenfor finder du et overblik over alle PCR-teststeder i Danmark.

Mulighed for pind i næsen igen: Kviktestcenter åbner i …

Mulighed for pind i næsen igen: Kviktestcenter åbner i Strøgcentret | Ikast-BrandeNyt

Fra på fredag bliver det muligt at få foretaget en kviktest for coronavirus centralt i Ikast, når Falck åbner et center på Strøget 28

Keywords: kviktest nørre snede åbningstider, testcenter nørre snede åbningstider