Håndvægt biltema

Håndvægt, 2 stk. – Biltema.dk

Hos Biltema.dk har vi et stort udvalg af kettlebells. Her finder du dem fra 4-20 kg. For at vælge den helt rette størrelse/vægt til dig, bør du afprøve dem …

Har du planer om at begynde at styrketræne eller indrette et fitnessrum derhjemme? Så er håndvægte et godt træningsredskab at begynde med. Træning for hele kroppen Håndvægte giver dig effektiv træning, hvis du vil opbygge styrke og muskler. Træningen er alsidig og kan bruges til at træne de fleste muskelgrupper. Du kan f.eks. køre bicepscurls, bænkpres med håndvægte, tricepspres, foroverbøjninger, crunches, skulderøvelser og roøvelser. Håndvægte er også gode til opvarmningsøvelser og til genoptræning. Giver store muskler En udbredt myte er, at det er bare store vægte, der giver muskelvækst. Det handler i stedet om, hvor mange gentagelser, du foretager. Når musklerne bliver fyldt med mælkesyre, føler du udmattelse. Denne mekanisme udløser muskelvækst. Håndvægtene kan bruges af brugere på alle niveauer.

Styrketræning med kettlebells og håndvægte – Biltema.dk

Styrk din krop og kom i god form med håndvægte! Hos Harald Nyborg finder du håndvægte og vægtstænger i mange modeller og kilo samt tilbehør.

Kettlebells og håndvægte i høj kvalitet. Alsidigt udstyr til din træning. Stort udvalg. Bedst til prisen! Find styrketræningsudstyr her>>

Håndvægt, 10,8 kg – Biltema.dk

Har du planer om at begynde at styrketræne eller indrette et fitnessrum derhjemme? Så er håndvægte et godt træningsredskab at begynde med. Træning for hele kroppen Håndvægte giver dig effektiv træning, hvis du vil opbygge styrke og muskler. Træningen er alsidig og kan bruges til at træne de fleste muskelgrupper. Du kan f.eks. køre bicepscurls, bænkpres med håndvægte, tricepspres, foroverbøjninger, crunches, skulderøvelser og roøvelser. Håndvægte er også gode til opvarmningsøvelser og til genoptræning. Valgfri vægt Håndvægten, der kan udbygges, indeholder en forkromet håndvægtstang med riflet greb, seks robuste vægtskiver og to stjernelåse. Du kan dermed sammensætte sikkerhedsvægtstangen med præcis den vægt, der passer til dig eller den øvelse, du skal udføre. Maks. belastning er 30 kg, fordelt med 15 kg på hver side af håndvægten. Håndvægten egner sig til brugere på alle niveauer.

Håndvægtsæt, 13,8 kg – Biltema.dk

Har du planer om at begynde at styrketræne eller indrette et fitnessrum derhjemme? Så er håndvægte et godt træningsredskab at begynde med. Træning for hele kroppen Håndvægte giver dig effektiv træning, hvis du vil opbygge styrke og muskler. Træningen er alsidig og kan bruges til at træne de fleste muskelgrupper. Du kan f.eks. køre bicepscurls, bænkpres med håndvægte, tricepspres, foroverbøjninger, crunches, skulderøvelser og roøvelser. Håndvægte er også gode til opvarmningsøvelser og til genoptræning. Valgfri vægt Håndvægtene leveres som samlesæt med to forkromede håndvægtstænger med riflet greb, tolv robuste vægtskiver og fire stjernelåse. Du kan dermed sammensætte dine håndvægte med præcis den vægt, der passer til dig eller den øvelse, du skal udføre. Let at have med Håndvægtsættet er pakket i en praktisk taske. Det gør det let at tage med på rejsen. På den måde kan du fortsætte træningen både på hotelværelset og i sommerhuset. Sættet egner sig til brugere på alle niveauer.

Håndledsvægt, 1 kg, 2 stk. – Biltema.dk

Med et par håndledsvægte øger du modstand og energiforbrug samt styrker armmusklerne, på løbeturen, gåturen eller ved den konditionstræning, som du vælger at foretage netop nu. Vægtene er også velegnede til styrketræning og genoptræning. Justerbar pasform Armbåndet er af en onesize-model, og det fastgøres og justeres nemt med velcro for den bedste pasform omkring håndleddet. Armbåndet har også et behageligt tommelfingergreb.  Hvis du ønsker yderligere modstand, fås også ankelvægte til at supplere med.

Skivestangsæt, 20,5 kg – Biltema.dk

Har du planer om at begynde at styrketræne eller indrette et fitnessrum derhjemme? Så er en skivestang er et alsidigt og godt træningsredskab at anskaffe. Træning for hele kroppen Brugen af en skivestang er effektiv, hvis du vil opbygge styrke og muskler. Træningen er alsidig og kan bruges til at træne de fleste muskelgrupper. Du kan for eksempel foretage dødløft, bænkpres, bicepscurls, knæbøjninger og roning.  Valgfri vægt Skivestangsættet leveres med en skivestang med riflet greb, seks robuste vægtskiver og to stjernelåse. Du kan dermed sammensætte skivestangen med netop den vægt, der passer til dig eller den øvelse, du skal udføre. Ekstra vægtskiver samt en træningsbænk fås som tilbehør. Skivestangen egner sig til brugere på alle niveauer.

Vægtskive – Biltema.dk

Er du ved at bygge et fitnessrum derhjemme? Så skal du også købe ekstra vægtskiver. Passer til skivestænger Vægtskiverne er kompatible med alle skivestænger, der har en stangdiameter på 3 cm. De passer blandt til skivestang 14-972 og curlstang 14-966. Giver alsidig træning En vægtskive kan også bruges som træningsværktøj til en lang række øvelser. For eksempel kan du udføre triceps extensions ved at holde en vægtskive i hænderne og bøje armene tilbage over hovedet, foretage situps og andre maveøvelser, mens du holder en vægtskive, foretage benbøjninger med en vægtskive i hænderne, eller rygrejsning med en vægtskive som ekstra vægt. Vægtskiverne kan bruges af brugere på alle niveauer. Sælges enkeltvis!

Ankelvægt, 2 stk. – Biltema.dk

Med et par ankelvægte øger du modstand og energiforbrug samt styrker ankel- og benmusklerne, på løbeturen, gåturen eller ved den konditionstræning, som du vælger at foretage netop nu. Vægtene er også velegnede til styrketræning og genoptræning. Justerbar pasform Vægtbåndet er af en onesize-model, og det fastgøres og justeres nemt med velcro for den bedste pasform omkring anklen.  Hvis du ønsker yderligere modstand, fås også håndledsvægte til at supplere med.

Køb håndvægte og kettlebells til skarpe priser … – Harald Nyborg

Køb håndvægte og kettlebells til skarpe priser hos Harald Nyborg

Styrk din krop og kom i god form med håndvægte! Hos Harald Nyborg finder du håndvægte og vægtstænger i mange modeller og kilo samt tilbehør.

Håndvægt, 10,8 kg tilbud hos Biltema – Tilbudsaviser Online

Håndvægt, 10,8 kg tilbud hos Biltema

Nuværende Håndvægt, 10,8 kg tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Håndvægt, 10,8 kg tilbud og nyd de billigste Håndvægt, 10,8 kg tilbud til de bedste priser.

Keywords: håndvægt biltema