Danløn kontakt

Danløn supporten og Danløn Direkte har udvidet åbningstid

Mandag – torsdag 08.00 – 16.00; Fredag 08.00 – 15.30. Danløn Direkte. Foretrækker du telefonisk support? Så er Danløn Direkte for dig. Danløn Direkte koster 100 …

De næste måneder har supporten udvidet åbningstid. Det giver dig større muligheder for at få hjælp til at lave løn, når det passer dig. Se dage og tider her.

Support hos Danløn

Har du brug for hjælp, sidder vi klar på 70 80 60 58. Skal vi hjælpe dig? Tast dine oplysninger her – …

Få support som du vil have det. Uanset om du skriver eller ringer til os, får du hurtig og korrekt hjælp af erfarne løneksperter.

Danløn Direkte – vores telefonsupport – anbefalet af andre

Kontakt. Danske Lønsystemer A/S. Engholm Parkvej 8 3450 Allerød. CVR 15611472. E-mail: salg@danlon.dk. Links. Nye barselsregler · Danløn HR · Ny ferielov …

Hvis du foretrækker mundtlig vejledning i systemet, så slå Danløn Direkte til for kun kr. 80,- pr. måned. Det er nemt at slå til og fra. Prøv det nu.

Danløn Direkte – sådan slår du telefonsupporten til og får …

Danløn Direkte – sådan slår du telefonsupporten til og får hjælp til løn og HR

adgang mandag-torsdag fra 9 til 15.30 og fredag fra 9 til 15. Supporten er fleksibel og effektiv, så du undgår lange telefonkøer. Vores team består af …

Danløn Direkte er vores nye telefonsupport til dig, der bedst kan lide mundtlig vejledning. Du kan ringe så ofte og længe, du vil, og du kan slå servicen til og fra efter behov.

billigt lønsystem – Om Danløn

Om Danløn – billigt lønsystem

Vi sidder klar på linjen mandag til torsdag fra klokken 9 til 15.30 og fredag fra klokken 9 til 15. Skriv til salgsteamet.

Danløn har været i drift siden 2001 som en cloud-løsning. I dag leverer vi lønsystem til mere end 65.000 virksomheder. Læs mere om Danløn.

Få support som det passer dig – Danløn

Få support som det passer dig

“Jeg har nu været i telefonisk kontakt med jer mere end 4 gange, og hver gang har i løst opgaven til UG med kryds og slange.” Anmeldelse fra Danløn-kunde på …

Få hurtig hjælp af Danløns support, som 9 ud af 10 kunder anbefaler. Du får gratis online support og adgang til stort, digitalt hjælpeunivers.

Danløn lønsystem – Nemt, billigt og sikkert online lønsystem

Lav lønsedler nemt og billigt med Danløn lønsystem. Brugervenligt og sikkert lønsystem. Lav pris pr. lønseddel. Opret gratis konto og test i dag.

Hjælpeartikler til Danløn lønsystem – bliv klog på løn

Kontakt. Danske Lønsystemer A/S. Engholm Parkvej 8 3450 Allerød. CVR 15611472. E-mail: salg@danlon.dk. Links. Nye barselsregler · Danløn HR · Ny ferielov …

Læs artikler og guides om alle de emner, der relaterer sig til løn og HR. Danløn guider dig, så du nemt og hurtigt bliver klogere.

Danløn lønsystem – uanset hvor mange I er

Interesseret i Danløn? Det er vi rigtig glade for. Heldigvis er det både nemt og hurtigt at skifte. Og vi kan hjælpe med det meste. Ring på 70 80 60 58, så …

Brug Danløn til lønadministration uanset hvor mange I er. Det er nemt at komme i gang, og der er ingen omkostninger ved at skifte. Opret en konto og indlæs filer med medarbejderoplysninger – så er du i gang.

6 spørgsmål til Danløns support

18. jan. 2022 — I Danløn kan du kun indtaste én samlet værdi af fri bil, og det gør du i … Ved spørgsmål til oprettelse kan du kontakte Mastercard Payment …

Januar er altid en travl måned, hvor en masse nye kunder starter hos Danløn. Det afføder altid mange spørgsmål til Danløns support, og her kan du finde svar på de seks mest populære spørgsmål.

Keywords: danløn kontakt, danløn support, kontakt danløn