Biltema græstrimmer

Gør plænen pæn med græstrimmer og kanttrimmer – Biltema

Find Græstrimmer og kanttrimmer her – Biltema.dk

Gør græsset grønt, og få knivskarpe linjer med en græstrimmer og kanttrimmer. Se det store sortiment med markedets bedste modeller.

Græstrimmer GT 18 V – Biltema.dk

Start · Fritid · Haven · Havemaskiner · Græstrimmere; Kanttrimmer 2-i-1. active image. 4490. Ekskl. moms: 3592. Kanttrimmer 2-i-1. Art. 16-488.

Med plastknive der er lette at skifte. Teleskopskaft og justerbart håndtag for ideel komfort. Roterende skærehoved (90°) for let adgang i forskellige vinkler. OBS! Batteri og lader sælges separat. Indgår i MultiX 18 V-serien med fælles 18 V batteri (Li-ion).

Græstrimmer CGT 36 – Biltema.dk

Græstrimmer CGT 36 – Biltema.dk

Effektiv klipning med dobbelt Ø 1,6 mm trimmertråd og drejeligt trimmerhoved til kantklipning. Med telskophåndtag, justerbart nederste håndtag og vinkelindstilleligt trimmerhoved for optimal komfort. Nedklappelig planteskærm, støttehjul til kantklipning og smart opbevaringsrum til ekstra trådspole. OBS! Denne maskine indgår i et maskinprogram med en fælles 36 V batteripakke. Leveres uden batteripakke og batterilader.

Græstrimmer GT 380 – Biltema.dk

Velegnet til trimning af græs og kanter i mindre haver. Trimmeren har teleskopskaft og justerbart håndtag og trimmerhoved. Beskytter mod beskadigelse af blomster er inkluderet.

Trimmertrådsæt til 17-388 – Biltema.dk

Trimmertrådsæt til 17-388

Trimmerknive til 18-322 – Biltema.dk

Trimmerknive til 18-322

Havesæt TGS 36 – Biltema.dk

Havesæt TGS 36

Trimmertråd – Biltema.dk

Trimmertråd

Kanttrimmer 2-i-1 – Biltema.dk

Bruges til at trimme og afrunde hjørner og kanter på træ- og fineroverflader. Afrunder kanter og kan nå og trimme hjørner, der er svære at nå. To forskellige stålklinger er inkluderet: Finertrimmer og kantafrundingsværktøj med to radier (1/8″ og 3/16″).

Keywords: biltema græstrimmer