12v blæser biltema

Elventilator 12 V – Biltema.dk

Elventilator 12 V – Biltema.dk

Ventilatorer og tilbehør. Tuning af bilen kan også kræve en ny ventilator. Se vores udvalg af ventilatorer samt tilbehør.

Lille 5″ ventilator som let kan monteres i personbil, lastbil, arbejdskøretøj, båd etc. med en stabil klemme. Ventilatoren kan drejes 360° og har 2 hastigheder, 3,4 hhv. 4,5 W. Den tilsluttes til 12 V via en lighterstikdåse.

Ventilator, universal, 10″ – Biltema.dk

Selvventilerende, aflukkelig. Kappe af rustfrit stål. Højde over dæk: 55 mm.

Ventilator, universal, 10″

Universal ventilator til bil samt tilbehør – Biltema.dk

Varmeblæser til bilkabine. Biltema tilbyder tre størrelser varmeblæsere så du kan holde varmen inde i bilens kabine – bare lidt bedre til vinter.

Tuning af bilen kan også kræve en ny ventilator. Se vores udvalg af ventilatorer samt tilbehør. Se udvalg>>

Ventilator, 200 mm – Biltema.dk

Hos Biltema finder du ventilator og varmeblæser i god kvalitet til en fornuftig pris. Se vores udvalg af ventilatorer og vælg den, der passer til dine …

Selvventilerende, aflukkelig. Kappe af rustfrit stål. Højde over dæk: 55 mm.

Varmeblæser til bilkabine – Biltema.dk

Ventilator i universel udførelse med indsugning. Perfekt, når du har brug for ekstra køling. Leveres med fæsteører, der gør monteringen nem.

Varmeblæseren til kabinen holder dig lun på selv de koldeste dage | Undgå at sidde og fryse i bilen | Nem og hurtig at installere – Hvorfor betale mere >>

Kabinevarmer, 12 V – Biltema.dk

Varmeblæser med PTC-teknik som også kan benyttes som ventilator uden varme og lommelygte. Lommelygten har 2 LED’er, der giver at hvidt lys på 0,13 W. Tilsluttes til lighterstikdåse. Den kan bæres i håndtaget eller monteres på den medfølgende, drejelige monteringsholder. For at sikre tilstrækkelig startkapacitet for batteriet, bør kabinevarmeren kun benyttes, når motoren er i gang.

Motorrumsventilator – Biltema.dk

Gnistsikker motorrumsventilator (ISO 8846) med 80 mm tilslutning til fleksibel, bøjelig ventilationsslange. Meget letmonteret da den kan placeres hvor som helst på ventilationsslangen.

Ventilator og varmeblæser – Få et godt indeklima – Biltema.dk

Hos Biltema finder du ventilator og varmeblæser i god kvalitet til en fornuftig pris. Se vores udvalg af ventilatorer og vælg den, der passer til dine behov!

Ventilator, universal, 16″ – Biltema.dk

Ventilator i universel udførelse med indsugning. Perfekt, når du har brug for ekstra køling. Leveres med fæsteører, der gør monteringen nem. Monteres med fordel sammen med termostatføler 61-580 eller 61-581 og en egnet adapter.

Varmeblæser, 950 W – Biltema.dk

Sikker og energivenlig takket være PTC-teknik med automatisk effektregulering. Ved temperaturforøgelse i kabinen styres effekten automatisk. Forsynet med keramisk højeffektivt varmeelement og overophedningssikring. Leveres med beslag til vægmontering og ledning.

Keywords: 12v blæser biltema